Antena Grupa najavila sklapanje partnerstva sa kompanijom Thrive Global čuvene Arijane Hafington

Antena Grupa najavila sklapanje partnerstva sa kompanijom Thrive Global čuvene Arijane Hafington

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Međunarodna medijska korporacija Antena Grupa sklapa partnerstvo sa kompanijom Thrive Global koja predstavlja platformu za pružanju usluga u oblasti pobošljanja zdravlja i produktivnosti zaposlenih i pojedinaca, a čiji je osnivač renomirana i priznata preduzetnica u oblasti medija – Arijana Hafington, nekadašnja urednica i suosnivač jedne od najvećih digitalnih kompanija na svetu, Huffington Post.

Arijana je nedavno napustila mesto urednika čuvenog sajta koji je osnovala pre 11 godina kako bi se posvetila novom poslovnom poduhvatu – kompaniji Thrive Global koja će pružati usluge drugim firmama za poboljšanje dobrobiti svojih zaposlenih. Partnerstvo sa Antena Grupom će upravo biti stub međunarodnog razvojnog plana Thrive Global-a koji će pomoći da se uspostavi novi revolucionarni poduhvat u Grčkoj, Rumuniji, bivšim jugoslovenskim republikama, Slovačkoj, Mađarskoj, Bugarskoj, Češkoj, Turskoj, Rusiji I na Kipru. Antena Grupa uspešno posluje u centralnoj i istočnoj Evropi već više od 25 godina, pa će iskoristiti svoju lokalnu ekspertizu i mrežu kako bi Thrive Global proširila domete svog poslovanja na ovim tržištima.

thodoriskyriakou1

Teodor Kirijaku izvršni direktor Antena Grupe, je izjavio: “Thrive Global će imati veliki uticaj na to kako radimo i živimo, i mi smo veoma uzbuđeni što ćemo sarađivati sa Arijanom i njenim timom i pomoći im u ostvarenju njihovih globalnih ciljeva. Postavili smo Amplifier jedinicu upravo iz razloga da bismo radili sa inovativnim kompanijama baš kao što je Thrive Global. Ova jedinica ima značajne rezultate u postavljanju I podizanju profitabilnih, digitalnih preduzeća, i ono za šta kompanijama obično treba pet godina da postignu na ovim tržištima, mi im možemo pomoći da dostignu za godinu dana.

Arijana Hafington, osnivač Thrive Global, je prokomentarisala: “Želimo da od prvog dana nastanka ove kompanije poslujemo na globalnom nivou, zbog čega je bilo jako važno da izaberemo prave internacionalne partnere. Antena Grupa je ostvarila impresivnu reputaciju u razvoju digitalnog poslovanja, kao što je VICE ovde u regionu, uz pomoć njene Amplifier jedinice, i mi ćemo se sa oduševljenjem osloniti na iskustvo i resurse Teodora i njegovog tima kako bismo na najbolji način predstavili našu ponudu na novim tržištima.”

Ova saradnja se oslanja na izuzetno uspešno parnterstvo Antena Grupe i VICE Madia, koja je doprinela da VICE ostvari značajan domet u odnosu na niz medijskih platformi u regionu. Ovaj uspeh je naročito postignut kod mlađe populacije, a VICE platforma je ostvarila domet od 29% u Grčkoj, 42% u Srbiji, i 50% u Rumuniji, za publiku starosti od 18 do 44 godine. Partnerstvo je prošireno i na produkciju sadržaja, došlo je do ogromnog rasta jedinstvenih korisnika, a početkom ove godine najavljena je velika ekspanzija i na nova tržišta. Antena Grupa nastavila je svoj rast I investicije na svetskom nivou ulaganjem u holivudsku produkcijsku kuću “Imagine Entertaiment”

O Thrive Global

Thrive Global, čiji je osnivač i lider Arijana Hafington, je zdravstvena i wellness platforma za korporativno i pojedinačno blagostanje i produktivnost nastala sa ciljem da napravi promene u načinu na koji živimo i radimo. Thrive Global pruža kompanijama i pojedincima širom sveta naučno potkrepljena rešenja, za smanjenje stresa, kako bi poboljšali sopstvenu dobrobit i produktivnost. Sedište je u Njujorku. Za više informacija, posetite www.thriveglobal.com

Thrive Global je osnovan sa ciljem pokrene revoluciju u načinu na koji živimo i radimo, nudeći kompanijama i pojedincima naučno potkrepljena rešenja, za smanjenje stresa, kako bi poboljšali sopstvenu dobrobit i produktivnost. Prvi stub kompanije Thrive Global je partnerstvo sa kompanijama širom sveta, kojima isporučuje njima prilagođene radionice, obuke i tehnologiju, a sve u cilju stvaranja uspešne korporativne kulture. Drugi stub je njegova medijska platforma, koja služi kao globalni centar za vođenje konverzacija o blagostanju i performansama, sa naglaskom na akcije i promene. Na kraju, njegova prodajna platforma nudi veliki izbor najbolje tehnologije i proizvoda – uključujući i nove Thrive Global proizvode – za blagostanje i performanse. Thrive Global planira da ponudi specifična rešenja za svaki region u kome posluje, koja su ukorenjena u kako nauci tako i u filozofiji drevne mudrosti lokalne kulture.

(Visited 105 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE