Blogomanija Fashion & Beauty: 15 godina Lepi i Zdravi (video)

Blogomanija Fashion & Beauty: 15 godina Lepi i Zdravi (video)

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Treća regionalna Blogomanija održana je u hotelu Habakuk, u Mariboru, od 8. do 12. juna,  a ovogodišnja tema bila je Fashion & Beauty.

Na Blogomaniji su učestvovali blogeri iz celog regiona, Jutjuberi, stručnjaci iz oblasti digitalnog marketinga, PR-a, medijski stručnjaci…

Prvog dana konferencije imali smo priliku da se više o printu i online izdanjima dobro poznatog časopisa i portala – Lepota & Zdravlje koji ove godine proslavlja 15 godina postojanja.

lz 2

Na početku je glavna i odgovorna urednica Lepote i zdravlja, Lidija Ćulibrk, predstavila put magazina, od prvog ženskog lifestyle magazina u Srbiji do brenda koji se sastoji iz različitih segmenata i deluje na različitim poljima.

Poslušajte njenu prezentaciju:

Nakon toga, u panelu pod nazivom “Šta će ostati i postati od Lepote & Zdravlja?” moderatorka  Jelena Jovičić razgovarala je sa ekipom Lepote&Zdravlja. Na panelu su učestvovali Đurđa Stanišić, Aleksandra Gavrilović, Jelena Joksimović, Martina Požgaj, Uroš Janković i Aleksandar Nakov

lz 3

Kompletan panel poslušajte u videu:

Blogomanija Fashion&Beauty je konferencija o poslovanju na Internetu koja se ove godine održala od 8. do 12. juna u Mariboru u hotelu Habakuk. Saznali smo dosta toga novog o blogovanju, Internet marketingu, odnosno zarađivanju, uspehu, popularnosti, manama i prednostima Internet sveta.

Foto: Goran Zlatković

(Visited 57 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE