Digital 2017 – Dmitrij Mamzeliev: Možemo očekivati još veći uticaj IoT trenda koji je omogućio konstantnu povezanost

Digital 2017 – Dmitrij Mamzeliev: Možemo očekivati još veći uticaj IoT trenda koji je omogućio konstantnu povezanost

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Četvrtu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2017 – trajaće 2 dana – 07. i 08. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće prvog dana – Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije i  Tatjana Matić, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a drugog dana – Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vlade Republike Srbije i Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT scene i drugo.

Prvog dana konferencije, prezentaciju pod nazivom “Budućnost digitalnog plaćanja“, prezentovaće Dmitrij Mamzeliev, direktor, Core Products CIS & SEE, sa kojim smo razgovarali u susret konferenciji:

Na konferenciji “Digital 2017” govorićete o najaktuelnijim trendovima u digitalnom plaćanju i tehnologiji koja će biti fokus u budućnosti. Šta je vizija kompanije Visa u budućnosti digitalnog plaćanja?

– Način na koji potrošači danas koriste tehonologiju, komuniciraju sa bankama, trgovcima i jedni sa drugima se konstantno menja. Naša vizija budućnosti plaćanja temelji se na uverenju da su pratnerstvo i saradnja osnova razvoja industrije. A Visa je, jednom rečju, svuda gde potrošači žele da budu.

Da li su i koliko onlajn transakcije bezbedne? Šta je vaša strategija bezbednosti?

– Dok se industrija plaćanja “seli” iz fizičkog u digitalni svet Visa svojim klijentima omogućava da potrošačima ponude sigurno, jednostavno i neometano iskustvo kupovine bez obzira gde se nalaze i koje uređaje koriste. Rizik ne može biti eliminisan u potpunosti, ali ga možemo kontrolisati i upravljati njime. Sigurnost transakcija i zaštita podataka korisnika kartica je prioritet kompanije Visa – bez obzira o kom obliku elektronskog plaćanja je reč.

Šta će biti fokus kompanije Visa u narednim godinama – u oblasti digitanog plaćanja? Koje su teme najaktuelnije globalno?

– Od tableta do telefona, pametnih uređaja i prenosive tehnologije – Visa Digital Solutions podržavaju nove platne tehnologije koje potrošačima omogućavaju da plaćanja izvrše unosom pin-a, beskontaktno, skeniranjem QR koda, ili samo jednim klikom. Među najaktuelnijim temama su mobilna plaćanja, NFC, QR kodovi, online trgovina. I naravno, možemo očekivati još veći uticaj IoT (Internet of Things) trenda koji je omogućio konstantnu povezanost dok je umreženost postala novi način života.

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digital2017.rs, a kotizacije kupiti i putem www.gigstix.com

(Visited 35 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE