Drugi “Serbia Fashion Day” u produkciji Vesne De Vinče oduševio parisku elitu

Drugi “Serbia Fashion Day” u produkciji Vesne De Vinče oduševio parisku elitu

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Nakon što su prvom manifestacijom pre godinu dana oduševili Parižane, drugi “Serbia Fashion Day” u produkciji Vesne De Vinče koja je i idejni tvorac projekta, održan je u četvrtak veče u Parizu, a revije Igora Todorovića i Bate Spasojevića doživele su ovacije u svetskoj prestonici mode.

Spektakularne revije srpskih dizajnera nisu jedino što je učinilo ovaj dogadjaj nezaboravnim, jer je u rezidenciji ambasadora Republike Srbije u Francuskoj, gospodina Rajka Ristića koji je sa suprugom Majom bio domaćin večeri, promovisan i parfem posvećen Srbiji. Naime, inspirisan De Vinčinim projektom “Srbija, zemlja jorgovana”, vlasnik najstarije parfemske kuće u Francuskoj “Mezon Doran” (Maison Dorin) Bašar Nasri kreirao je čitavu liniju istoimenih parfema. Prva koja je imala priliku da dobije parfem “Land of Lilacs” bila je princeza Barbara Karađorđević, čiji je pokojni suprug Aleksandar Pavlov Karađorđević sa Vesnom i pokrenuo projekat.

Jedna od poslastica za sve prisutne bilo je pojavljivanje jedne od najboljih mladih pevačica Francuske, učesnice takmičenja “The Voice”, Dies, koja je otpevala pesmu “Feeling good”.

U revijama srpskih dizajnera i specijalnih gostiju Ali Karuija (Tunis) i Kristofa Gijarmea (Francuska) koje su ispraćene ovacijama a koje je režirala srpski supermodel Slađana Tesla iz prvih redova uzivali su oskarovac princeza Barbara i njen sin princ Dušan, oskarovac Skot Hilier, naučnik Igor Bogdanof sa suprugom, vitezovi reda Svetog Lazara iz Jerusalima, brojni ambasadori, istaknuti predstavnici kulturnog, modnog i javnog života Pariza i mnogi drugi, a sam događaj pratilo je više od 50 medijskih kuća iz Francuske i sveta.

Foto: Mirko Tabašević, Sara Popović

(Visited 641 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE