Fejsbukovu konferenciju možete pratiti onlajn besplatno. Ili otputujte za San Francisko

Fejsbukovu konferenciju možete pratiti onlajn besplatno. Ili otputujte za San Francisko

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Prijave za F8, Facebook developers conference su otvorene. Konferencija se održava 12. i 13. aprila u San Francisku, a ako ipak ostanete kod kuće, postoji mogućnost da predavanja i diskusije pratite onlajn.

Facebook je objavio i preliminarni program i najavio da će se na otvaranju konferencije obratiti Mark Zakerberg, a od njega ćete čuti kako Facebook pomaže razvojnim timovima da se izgrade, rastu i unovče uspeh.

fb 2

Najavljeno je preko 40 sesija na kojima će govoriti stručnjaci iz Facebooka, Messengera, Oculusa, Instagrama, advertajzinga… Biće naravno i interaktivnih sesija kao što su Oculus Rift i Touch, 360 video i drugo.  Kako da nadogradite vaše aplikacije i poboljšate svoj biznis otkriće Fejsbuk inženjeri.

Broj mesta je ograničen, pa se prijavite što pre ako putujete za San Francisko. Facebook nudi i onlajn praćenje konferencije besplatno, potrebno je samo da se registrujete OVDE. Na istom mestu možete da pogledate i snimke sa konferencije koja je održana prošle godine.

Inače, Fejsbuk danas slavi 12. rođendan. Pa, srećan ti rođendan Fejsbuče!

(Visited 37 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE