Ikonica rakete na Facebooku još jedan News Feed?!

Ikonica rakete na Facebooku još jedan News Feed?!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Kada je u pitanju testiranje novih funkcija i dizajnerskih rešenja za mobilnu aplikaciju, Facebook je poznat po tome. Korisnici često vide da im se u aplikaciji pojavljuju funkcije kojih možda nema kod njihovih prijatelja i obrnuto, a ta funkcija brzo nestane. Tako nešto se dešava ponovo, navodi se u novom izveštaju koji donosi Mashable, a ovog puta pojedini korisnici su primetili ikonicu rakete u Facebook aplikaciji.

Klik na ikonicu učitava neku vrstu alternativnog News Feed-a gde se sadržaj prikazuje na osnovu geografske lokacije korisnika, kao i poruke koje su relevantne za interesovanje korisnika. Već se može čuti da je ikonica rakete Facebook-ova verzija Instagramovog Explore taba, gde se korisnicima pokazuju upisi bazirano na njihovim lajkovima i onome što prate.

Za sada nema informacija da li će nova funkcija postati i stalna na društvenoj mreži. Ukoliko još uvek ne vidite ikonicu rakete, znajte da je ona trenutno samo u fazi testiranja kod manjeg broja korisnika na Fejsbuku.

Izvor: Ubergizmo, Benchmark

(Visited 76 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE