Instagram: Top 11 restorana u Beogradu

Instagram: Top 11 restorana u Beogradu

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ovonedeljnim Instagram Top 11 tekstom predstavljamo jedanaest najboljih restorana u Beogradu. Postalo je gotovo obavezno da moderni i novi ugostiteljski objekti imaju svoj profil na ovoj društvenoj mreži, dok restorani sa dugom tradicijom i nisu oberučke prihvatili ovaj trend. Instagram je odličan način da prikažete mnogima izgled vašeg enterijera, meni, kao i fotografije hrane i zadovoljnih ljudi. Evo predloga gde ćete imati najbolje obroke i najlepše se zasladiti, a posetite i @ukusbeograda za još pravih predloga.

P.S. Upozorenje, ogladnećete. Mi bar jesmo.

1. Voulez Vous Beograd

Proleće na tanjiru ?☀️#voulezvousbg #vracar #beograd

A photo posted by Voulez Vous Beograd (@voulez_vous_bg) on

Proleće je tu,  a može biti i u vašem tanjiru. Kako dolazi sve toplije vreme, više će nam i prijati lakša hrana, poput salata, a oni za vas imaju odličan izbor istih. Voulez Vous je prvi na listi po vašem izboru, jer vi ste ti koji činite da baš oni imaju najviše pratilaca na ovoj mreži. Kvalitetne fotografije i njihov logo na njima je ono po čemu se ovaj restoran u srcu Vračara ističe od ostalih.

2. Mala fabrika ukusa

Domaći ćevapi i kobasice idealni za kraj radne nedelje. 🙂 Hvala na slici @1312mz #MFU #belgrade #hedonizam #uzivanje

A photo posted by Mala Fabrika Ukusa (@malafabrikaukusa) on

Kada se stari recepti pripreme na moderan način, a i posluži se potpuno domaćinski. Jelo ćete dobiti u malom tiganju, šerpici ili tepsiji – kao da je tek izašlo iz rerne ili sa ringle. Dekoracija obroka neće izostati, a svakako ni odličan ukus. Biće vam prijatno jer gaje poseban minimalistički stil.

3. TORO Latin Gastrobar

Od sušija do č(ć)urosa, preko gurmanskih porcija i sve to posluženo na crnoj podlozi uz pomoć koje ćete zajedno sa ljubaznim osobljem uspeti da iznenadite dragu osobu, baš kao u primeru sa fotografije. Mesto gde nećete videti namrštena lica – TORO Latin Gastrobar.

4. Homa restoran

Radis ceo dan.. malo si umoran. onda dobijes ovo. I sve je ok??

A photo posted by homa restoran & homa bistrot (@homa_restoran) on

Koliko je dobar osećaj kada vaš trud bude potvrđen i zadovoljnim mušterijama? To je svakodnevnica Homa restorana, čije ćete vlasnike vrlo često videti na fotografijama. Nemojte slučajno da ne probate ovčiju pljeskavicu i crumble s malinom.

5. ID restoran

Sunce je stiglo i u ID restoran, posetite ga iz parka. Mir i pasta spremljena posebno za vas je ono što obeležava ovo mesto.

6. Franš restoran

Pratite putokaz ➡️ @fransrestoran #hungry #restaurant #franš

A photo posted by * Restoran Franš * (@fransrestoran) on

Mesto kao stvoreno za proslavu, okupljanja i uživanja, jeste upravo restoran Franš. Ako ste i vi samo gladni i ne znate gde biste, strelica vam pokazuje na Franš, s toga pravac tamo i uverite se zašto većina Beograđana bira baš ovo mesto za večeru.

7. Lorenzo & Kakalamba

Prijatno 🙂

A photo posted by Restaurant Lorenzo & Kakalamba (@lorenzokakalamba) on

Spoj italijanske i pirotske kuhinje u nešto drugačijem, a prijatnom ambijentu. Pored svega toga nude i usluge keteringa – Lorenzo & Kakalamba.

8. Mezestoran Dvorište

No comment….

A photo posted by Mezestoran Dvoriste (@mezestoran) on

Želite da osetite bar na kratko kao da niste u Beogradu? – Onda je ovo odlično mesto za vas. Mezestoran Dvorište je jedno slatko mesto, u kom je svaki komad nameštaja posebno osmišljen i aranžiran. Kažu da imaju krempite najbolje u gradu, pravljene po njihovom receptu.

9. Restoran Vodenica

Priprema srpske vecere u HOLIDAY Inn-u u Sarajevu na zavrsnoj veceri Bosanskog dukata.

A photo posted by Restoran Vodenica (@restoranvodenica) on

Prvi splav restoran u Beogradu, za obožavaoce ribljih specijaliteta. I ko kaže da restorani sa najdužom tradicijom ne prate trend prisustva na Instagramu? Restoran Vodenica je pravi primer da nisu u pravu, i volimo što nam, pored fotografija svojih specijaliteta, prikazuju i fotografije drugačijeg karaktera, kao na primer zaposlenih iz kuhinje dok pripremaju ukusna jela za nas.

10. Creperie Haris

#CreperieHarisBeograd #sweet #delicious

A photo posted by Kraljice Marije 8 (@creperie_haris) on

Znate one priče o inostranim restoranima gde ljudi čekaju da se oslobodi sto kako bi seli za isti? To je slučaj na ovom mestu, koje vam nudi pregršt dodataka i ukusa za slane i slatke palačinke, wafle, salate i sendviče. Brza hrana za uživanje sa stilom.

11. Salon 5

Poslednji, ali ne i manje bitan je Salon 5! Profesionalne fotografije uz profesionalno osoblje i profesionalni način serviranja hrane ostaviće vas bez daha i sa željom da istog trenutka posetite ovo specifično mesto. Kada kažemo specifično mislimo na utisak koji ostavlja prostor, a to je osećaj kućne atmosfere i topline. Poručite vino i uživajte u ukusima.

Koji su vaši omiljeni Instagram profili koji uključuju mesta za klopu? Javite nam u komentarima.

Foto: libbyvisionblog.com

(Visited 5,385 times, 1 visits today)

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE