Kvalitet na vrhu: Fejsbuk menja News Feed

Kvalitet na vrhu: Fejsbuk menja News Feed

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Noviteti iz Fejsbuka! Promene stižu na News Feed-u kako bi konačno nestao sadržaj koji ne želimo da vidimo.

Na svom blogu kompanija je objavila kako je ažuriranje urađeno na osnovu povratnih informacija koje su dobijali od korisnika, a promene će uticati na to šta ćemo videti na vrhu Timeline-a. Fejsbuk već duže vreme ispituje korisnike o sadržaju koji žele da vide na News Feed-u, pa će nove promene doneti kvalitetniji sadržaj.

To znači da će se smanjiti sadržaj sa “bombastičnim” naslovima. Prednost će dati sadržaju oko kojeg korisnici mogu da se aktiviraju. News Feed će izgledati tako da će na vrhu biti priče koje ćemo sigurno želeti da vidimo ili ćemo želeti da ih komentarišemo, lajkujemo.

Kao i do sada moći ćete ručno da izaberete prijatelje čije objave želite prvo da vidite. Što se tiče FB stranica, ova promena može uticati na smanjenje ili povećanje saobraćaja. Iz kompanije apeluju na admine stranica da izbegavaju sadržaj koji konstatno tera korisnika da preduzme neku akciju, kao na primer kliktanje.

Izvor: newsroom.fb.com

Foto: Pixabay

(Visited 162 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE