Lepota&Zdravlje izabrala “Novu Youtube zvezdu”: Tamja Pavlović ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Lepota&Zdravlje izabrala “Novu Youtube zvezdu”: Tamja Pavlović ide na Blogomaniju, a ti? (VIDEO)

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Nedavno smo vas pozvali da se prijavite na konkurs magazina Lepota & Zdravlje “Postanite nova YouTube zvezda”, kojim smo tražili novu nadu vloging scene, a sada imamo i pobednicu! U pitanju je 23-godišnja Tamja Pavlović iz Niša koja će, zajedno sa redakcijom “Lepote i zdravlja”, otputovati na Fashion & Beauty Blogomaniju.

Volela bih da moj YouTube kanal bude online kutak namenjen svemu što je sastavni deo skoro svake od nas. Puno šminke, kozmetike, mode ali još više zabave, smeha, recenzija, utisaka, doživljaja. Jednom rečju – prava mala online riznica, napisala nam je Tamja u prijavi i osvojila nas svojom neposrednošću.

Dok vam ne predstavimo prve Tamjine sadržaje koje će ona na Blogomaniji snimati za portal lepotaizdravlje.rs, pogledajte njen predlog za prolećni mejkap…i vidimo se u Mariboru! Za učešće se prijavite putem sajta blogomanija.net.

(Visited 131 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE