Milioni korisnika širom sveta ostali bez WhatsAppa

Milioni korisnika širom sveta ostali bez WhatsAppa

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Korisnici WhatsAppa širom sveta danas nisu mogli da šalju niti da primaju poruke putem ove aplikacije, zbog serverskog problema.

Kvar se manifestovao tako što bi, kada korisnik uđe u čet, aplikacija prikazivala poruku “connecting”, koja bi potom ostajala na ekranu, pa nove poruke nisu mogle da budu primane ili slate.

Problem nije nestajao ni restartom aplikacije, pa su oni koji bi pokušali da je zatvore i ponovo aktiviraju nailazili na istu poruku na ekranu.

Aplikacija se postepeno osposobljava za rad.

Problem se, uglavnom, javio u Evropi i Aziji, ali i na više različitih tačaka u Latinskoj Americi, Rusiji, Indiji, Maleziji, SAD i širom svet.

Izvor: B92

Foto: Pixabay

(Visited 24 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE