O NAMA

Impresum
 
Osnivač i izdavač / Color Media Communications, Bulevar Arsenija Čarnojevića, Beograd
Direktor / Milica Đokić – milica.djokic@color.rs
Glavni urednik portala NovaEnergija.net srpsko izdanje / Jelena Jovičić
Glavni urednik portala NovaEnergija.net slovenačko izdanje / Vesna Janković Zupanc

Novinar-saradnik / Nevena Jovanović
Novinar-saradnik  / Ivana Ilijin
Web razvoj / Nemanja Avramović
Video i montaža / Vladimir Marković LoOney
Marketing / Marija Mitrović
Marketing / Đorđe Ivanković
 O nama: Portal NovaEnegija.net su osmislili i pokrenuli Zoran Torbica i Robert Čoban. Nastao je iz istoimene konferencije u želji da njeni učesnici tokom cele godine, između dva susreta – imaju aktuelne i kredibilne informacije iz svih oblasti kojima se konferencija bavi – od e-uprave, e-trgovine, ICT klastera i startapa do marketinga, digitalnih medija i društvenih mreža. Saradnici i kolumnisti portala su najbolji govornici i paneli na konferenciji “Nova energija” kao i brojni drugi profesinalci iz oblasti kojima se ovaj medij bavi.

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE