Otvorene prijave za nove polaznike četvrte generacije Startup programa

Otvorene prijave za nove polaznike četvrte generacije Startup programa

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Tri godine rada sa startapima kroz Startup program su za nama, a tri generacije timova koje su prošle naš program razvoja ideja i građenja kompanija su i dalje sa nama, kao partneri, kompanije koje uvek i sa mnogo entuzijazma podržavamo kroz različite programe i aktivnosti u njihovom razvoju. Više od 50 projekata, 120 polaznika bili su deo prethodnih programa.

Ove godine polaznike četvrte generacije ICT Hub Startup programa očekuje mnogo novina. Pre svega program se realizuje u Playground-u, u Kralja Milana 10, našoj novoj adresi od juna meseca. Od januara ove godine, sa aktuelnim pozivom za prijave startapa i prve tri objavljene investicije, aktivan je naš investicioni fond ICT Hub Venture. Startup program je prava prilika da se upoznamo i prepoznamo kao potencijalni partneri. Kroz aktivnosti Corpo Lab-a nudimo platformu sasvim novih prilika za saradnju sa našim korporativnim partnerima i klijentima, od prvog dana rada.

Ove godine kao rezident mentor na programu sa timovima družiće se Vuk Nikolić, osnivač i CEO startapa TruckTrack. Vuk poseduje veliko iskustvo u radu sa mladim timovima i mentorisanju istih, spreman da prenese svoja iskustva u pokretanju startapa i građenju kompanije. A svoja iskustva će nesebično prenositi na radionicama i mentorisanjima 1 na 1 više mentora koji dolaze iz najrazvijenijih startap ekosistema – San Franciska, Londona, Tel Aviva.

Zainteresovani dovoljno? Prijave su otvorene do 24. septembra na stranici Startup programa generacije 4, a za četiri najperspektivnija tima obezbeđene su stipendije zahvaljujući programu “Podsticaj mladih na tehnološko preduzetništvo” koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije.

Foto: PR

(Visited 26 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE