Počelo testiranje Facebookove samostalne video chat aplikacije

Počelo testiranje Facebookove samostalne video chat aplikacije

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Prvi put smo za Facebookovu Bonfire aplikaciju čuli u julu ove godine, kada je objavljeno da kompanija razvija samostalnu aplikaciju za video razgovore. Aplikacija je sada ušla u fazu testiranja, a Facebook ju je tiho objavio u danskom iOS App Store-u.

Bonfire aplikacija omogućava korisnicima da obavljaju video razgovore sa više kontakata istovremeno, uz dodavanje efekata sličnih onima na Snapchatu. Korisnici takođe mogu da dele slike na društvenim mrežama kao što su Facebook i Instagram.

Prijatelji koji su dodati u Bonfire će obaveštenje o tome dobiti preko Messengera. Kada se priključite razgovoru, format se može promeniti tako da svi učesnici dobijaju isti prostor na ekranu, ili u oblik gde osoba koja govori dobija veći prostor.

Facebookov zvaničnik je potvrdio da kompanija vrši veoma mali test u Danskoj za aplikacuju koju kompanija naziva Bonfire, te da u ovom trenutku nemaju više informacija koje mogu da podele. Za sada nije poznato kada će Facebook objaviti Bonfire na više tržišta širom sveta.

Izvor: Ubergizmo, Benchmark

(Visited 17 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE