Prvi Startit Game meetup: Izazovi pravljenja free to play i AAA igara u Srbiji

Prvi Startit Game meetup: Izazovi pravljenja free to play i AAA igara u Srbiji

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

U petak, 30. juna, Startit Centar otvara seriju Startit Game meetupa i ugostiće predstavnike Two Desparadosa i Ubisofta koji će  otkriti nešto više o gejming sceni u Srbiji.

Marija Ilić iz Two Desparadosa govoriće na temu izazova u pravljenju casual free to play igara. Otkriće nam koji su bili prvi koraci Two Desparadosa, na koje su izazove nailazili, šta su naučili iz grešaka i kakve planove imaju za budućnost. Osim toga, podeliće sa nama iskustva o tome kako se izboriti sa Google Play Store politikom, šta učiniti kada nemaš uticaj na nešto što se negativno odražava na tvoju igru i kada je pravo vreme da krenu da se traže eksterni partneri.

Nakon Marije, Nikola Šobajić  i Vladimir Perić iz Ubistofta će pričati na temu razvoja modernih AAA igara u Srbiji. Moderne AAA igre sve više i više nalikuju servisima kojima se dodaje sadržaj i po nekoliko godina nakon izlaska. Nikola i Vlada će nam otkriti kakav je odnos Ubisofta prema razvojnom timu i projektu nakon što je objavljen na tržištu i kako se igra dalje razvija.

Prijave

Meetup će se održati 30.06. sa početkom od 18h u Startit Centru Beograd (Savska 5). Učešće na događaju je besplatno, ali je neophodno da svoj dolazak potvrdite putem ove forme.

(Visited 18 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE