Prvi telefon sa hologramskim ekranom

Prvi telefon sa hologramskim ekranom

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Američki proizvođač kamera Red uskoro će predstaviti svoj prvi pametni telefon Hydrogen One koji će imati hologramski displej.

Prema saopštenju iz Reda, Hydrogen One će imati 5,7-inčni displej koji će imati 2D, hologramske, 3D i interaktivne sadržaje.

Dok se mnogi pitaju na šta bi Hydrogen One mogao da liči, osnivač Reda Džim Džanard govori kako nema dobrog načina da se telefon opiše dok ga ljudi sami ne vide.

“Naš displej će biti nešto što niste videli dosad”, rekao je Džanard.

Iz Reda kažu da će Hydrogen One konvertovati stereo zvuk u “multi-dimenzionalni audio koji će napadati sva čula”. Hydrogen One će biti dostupan na tržištu početkom 2018. godine, a već ga možete unapred poručiti putem web stranice Reda. Verzija telefona izrađena od aluminijuma koštaće oko 1.200 dolara, a od titanijuma 1.600 dolara. Iz kompanije su naglasili da ne mogu garantovati da će te cene važiti kad se telefon nađe u prodaji.

Izvor: Klix.ba
Foto: Pixabay

(Visited 77 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE