Putujte potpuno rasterećeni uz AMS Osiguranje

Putujte potpuno rasterećeni uz AMS Osiguranje

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ne zaboravite da se pre polaska na put osigurate od brojnih nepredviđenih situacija, jer su troškovi lečenja u drugim zemljama veoma skupi.

Rizik da vam se dogodi nezgoda ili da se iznenadno razbolite dok ste na putu je velik i zato ne prepuštajte stvari slučaju. Zaključite polisu Putnog zdravstvenog osiguranja u AMS Osiguranju i za samo 840 dinara, koliko košta individualna polisa za 7 dana boravka na teritoriji Evrope, bićete pokriveni od troškova hirurških intervencija, bolničkog lečenja i drugih zdravstvenih usluga, u skladu sa uslovima osiguranja. Ovo predstavlja pravu pogodnost onima koji na odmor idu porodično, jer u tom slučaju premija iznosi svega 1.848 dinara za isti vremenski period. Dovoljno je samo da prijavite osigurani slučaj pozivom na broj telefona koji dobijete uz polisu i troškove hitne medicinske intervencije, lekova i medicinskih pomagala, kao i mnogih drugih zdravstvenih usluga, ukoliko je ugovoreno, umesto vas platićemo mi.

Da biste u potpunosti bili rasterećeni na odmoru, ne dozvolite da razmišljate da li se nešto dogodilo vašem domu dok ste vi na putovanju. Kod nas možete, po veoma pristupačnim cenama, osigurati svoj stan ili kuću od brojnih rizika poput požara, izliva vode iz instalacija, razbojništva, vremenskih neprilika ili provalnih krađa, ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i na vaš budžet i zato smo vam omogućili dodatnih 10 odsto popusta na celokupan iznos premije ukoliko odaberete da pored građevinskog objekta osigurate i stvari u vašem domu.

Neke stvari je nemoguće predvideti i zato je dobro misliti na vreme. Posetite nas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije i sa ljubaznim i stručnim osobljem posavetujte se oko izbora najpogodnije kombinacije pokrića koja odgovara vašim potrebama i mogućnostima. Za više informacija pozovite broj telefona 0800-009-009 ili pogledajte našu Internet prezentaciju na sajtu www.ams.co.rs.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!

(Visited 31 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE