Smart Reply: Automatski odgovori stižu i na Gmail za Android i iOS!

Smart Reply: Automatski odgovori stižu i na Gmail za Android i iOS!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Google je na uvodnoj konferenciji na Google I/O događaju najavio da će proces mašinskog učenja za odgovore na elektronsku poštu biti implementiran i u Gmail za Android i iOS operativne sisteme. Smart Reply skenira tekst dolaznih poruka i nudi vam tri osnovna odgovora na engleskom jeziku.

Kako su naveli iz Google-a, u narednom periodu će biti dostupan i španski, a nakon toga nas očekuju i drugi jezici. Google poručuje da će Smart Reply učiti tokom vremena i prilagođavati se vašem rečniku, pa će odgovori vremenom postajati sve više personalizovani.

Google je takođe obećao da će se podaci čuvati na vašem uređaju i da onaj kome odgovarate neće videti sugestiju.

Izvor: Benchmark

(Visited 62 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE