WeGrowth – odlična prilika za marketare u Srbiji!

WeGrowth – odlična prilika za marketare u Srbiji!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Srpski startap KickAssGrowth, lansirao je danas svoj prvi samostalni projekat, WeGrowth – online platformu za pružanje marketing usluga. Cilj ove platforme je da spoji ljude koji nude specijalizovane marketing usluge sa jedne i kompanije kojima su ove usluge potrebne, sa druge strane.

Vizija WeGrowth plaforme je da premosti fizičke granice i omogući kompanijama iz celog sveta da nađu kvalitetan marketing kadar do kog ne bi mogli doći uobičajenim kanalima.

Iako je platforma zamišljena da okupi profesionalce iz celog sveta, ideja za ovaj poduhvat rođena je kao pokušaj rešenja problema velikog broja profesionalaca u Srbiji. Naime, ljudi koji se bave marketingom poseduje znanaja i veštine koje su veoma konkurentne, kako na stranom tako i na domaćem tržištu. Ono što predstavlja problem u ovoj situaciji je nedostak adekvatnih kanala za pronalaženje dobrih firmi i preduzetnika koji će njihov rad prepoznati i ceniti.

WeGrowth upravo želi da postane ta spona koja će povezivati kvaitetan kadar i uspešne firme. Platforma je zamišljena kao svojevrstan bazar na kome će na strani ponude biti marketari sa svojim specijalizovanim uslugama a na strani tražnje će biti kompanije i preduzetnici iz celog sveta.

Kao što je već poznato, ovo nije prva platforma koja funkcioniše po ovom principu, ali ono što će je razlikovati od konkurenata je rigoroznija provera svih učesnika. Svako ko želi da ponudi svoje marketing usluge mora da prođe kroz interni proces provere. Takođe, same usluge moraju biti formulisane na određen način, koji je definisan na sajtu.

Isto tako, kompanije koje žele da koriste usluge sa WeGrowth platforme moraju dati depozit avansno, kao garanciju.

Kao i za svaki projekat u nastajanju podrška lokalne zajednice je više nego značajna, zato svi zainteresovani treba da posete web stranicu: https://wegrowth.com/ . Svaka vrsta podrške je naravno dobrodošla , kao i konstruktivna kritika, savet ili pitanje koje možete uputiti na: team@wegrowth.com

(Visited 127 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE