Zašto Lepotu i Zdravlje više čitaju muškarci? (FOTO)

Zašto Lepotu i Zdravlje više čitaju muškarci? (FOTO)

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Na poslednjem panelu prvog dana treće regionalne Blogomanije saznali smo nešto više o printu i online izdanjima dobro poznatog časopisa i portala – Lepota & Zdravlje.

Print magazina Lepota & Zdravlje koji svoju čitateljku prati gde god ona da ide putem Viber public chat-a, Instagram-a, Twitter-a, YouTube kanala… ali idu li baš svuda gde ona korača?

GOR_4984Na trećoj regionalnoj konferenciji Blogomanija Fashion & Beauty u panelu Digitalno doba: Šta će ostati i postati od Lepote&Zdravlja, moderator i novinarka našeg portala, kao i portala Lepota i Zdravlje – Jelena Jovičić razgovarala je sa ekipom Lepote&Zdravlja. Na panelu su učestvovali Đurđa Stanišić, Aleksandra Gavrilović, Jelena Joksimović, Martina Požgaj, Uroš Janković i Aleksandar Nakov

Đurđa Stanišić, urednica Tema u magazinu je predstavila njihovu publiku ukratko i koncizno:

”Mi imamo publiku koja istovremeno prati naše štampano izdanje, portal, naše akcije i društvene mreže.”

Martina Požgaj, urednica hrvatskog izdanja magazinaje istakla prednost online formata, na šta je Jelena Joksimović, urednica bosanskog izdanja magazina,  pridodala da je mnogo manje pisanih dokumenata koji pristužu na adresu redakcije.

”Na društvenim mrežama više nastupamo blogerski jer tu odmah imamo feedback od naših čitateljki.”

Verovali ili ne, Jelena Jovičić nam je otkrila da ih najviše čitaju muškarci, to je jedna od zanimljivih statistika koju nam je dala Google analitika, dok je Đurđa dodala da su to teme o seksu i muško-ženskim odnosima.

Aleksandra Gavrilović, urednik portala, ističe da želi što više da uključi čitateljke jer bez njih oni ne bi ni postojali.

GOR_4997

Aleksandar Nakov, ispred makedonskog izdanja magazina, govorio je o različitim akcijama koje realizuju u Makedoniji, kao i akcijama koje se realizuju zajednički i na portalu i u printu. Uroš Janković, ispred slovenačkog izdanja magayina, ekskluzivno je otkrio da će Lepota i Zdravlje u Sloveniji, nakon Blogomanije, pristupiti svojim čitateljima i putem portala, jer je 2016. godina prava dobar izbor za takav korak.

Da podsetimo, specijalna edicija Lepota i Zdravlje Beauty Box-a je bila kreirana isključivo za Blogomaniju, te svi gosti i učesnici mogu uživati u ovom ekskluzivnom poklonu!

Foto: Goran Zlatković

(Visited 286 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE