Brzo i lako: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju

Brzo i lako: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Registracija na vašem vozilu ističe?! Ne zaboravite da pre svega svratite u AMS Osiguranje i veoma brzo, jednostavno i na svakom koraku zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti!

Kako bi vaše vozilo bilo učesnik u saobraćaju, neophodno je da zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti, jer je upravo ona uslov za registraciju vozila u Ministarstvu unutrašnjih poslova.

Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju  smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari  trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

Odaberite AMS Osiguranje, jer zahvaljujući našoj širokoj prodajnoj mreži, naše stručno osoblje čeka vas na svakom koraku! Uštedite vreme i koristite prednosti sistema AMSS! Dođite u Ruzveltovu 19 u Beogradu i završite sve na jednom mestu, ne menjajući lokaciju – obavezno osiguranje vozila, tehnički pregled, registraciju, međunarodna dokumenta, članstvo u AMSS i drugo neophodno za sigurnu i bezbednu vožnju.

A ukoliko želite da se zaštitite i troškova evenutalno nastale materijalne štete na vašim kolima, predlažemo vam najsigurniji vid zaštitite vozila. Na istom mestu zaključite polisu dobrovoljnog Kasko osiguranja i zaštitite se od brojnih rizika poput saobraćajne nezgode, poplave, požara, pada drveća ili fasade na vaš automobil ili krađe ukoliko je ugovoreno, u skladu sa uslovima osiguranja. Mislimo na vas i zato smo vam omogućili plaćanje premije u 12 mesečnih rata, a uz svaku zaključenu polisu Kasko osiguranja kod nas, dobijate na poklon i AMSS članstvo, kojim ostvarujete besplatne usluge i uštede na putevima Srbije i Evrope za godinu dana.

Razloga je mnogo da odaberete baš AMS Osiguranje! Čekamo vas i na još više od 250 lokacija širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-09-009.

(Visited 23 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE