Con film ekskluzivni zastupnik Filmbankmedia licenci za filmove

Con film ekskluzivni zastupnik Filmbankmedia licenci za filmove

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Con film, jedan od vodećih filmskih distributera u regionu, potpisao je ugovor o zastupanju kompanije Filmbankmedia. Reč je o licenci za prikazivanje filmova na svim javnim površinama. Na taj je način Con film postao službeni licencor za javno prikazivanje filmova velikih holivudskih kompanija koje uključuju Sony Pictures, Warner Bros, Walt Disney, 20th Century Fox i mnoge druge. Ugovor se odnosi na javno prikazivanje filmova sa DVD i Blu-ray diskova i to u svim državama regiona – Srbije, Crna Gore, Hrvatske, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Albanije i Makedonije.

Dosadašnja praksa dobijanja legalnih prava na prikazivanje filmova na javnim površinama i različitim atraktivnim mestima tokom održavanja posebnih događaja bila je izuzetno komplikovana zbog toga što se za svaki film trebalo da se traži odobrenje producenta tog filma. Upravo zato su mnoge kompanije i organizacije ili odustajale od javnog prikazivanja filmova ili radile to ilegalno uz veliki rizik visoke novčane kazne. Con film potpisanim ugovorom s kompanijom Filmbankmediaostvaruje pravo na prikazivanje filmova upravo na ovakav način što ceo proces izuzetno pojednostavljuje. Od danas ukoliko neko želi da prikaže film u javnoj ustanovi ili na javnoj površini dovoljno će biti da se obrati Con filmu.

Katalog filmova koji je obuhvaćen ugovorom je impozantan. U njemu se nalaze skoro svi filmovi velikih holivudskih kompanija snimljenih od ranih 30-ih godina prošlog veka pa sve do najnovijih blokbastera iz ove godine. Neki od najatraktivnijih naslova su : „Kazablanka“, „2001: Odiseja u svemiru“, „Ben Hur“, „Titanik“, „Gospodar prstenova“, „Osvetnici“ i  mnogi drugi.

Svi zainteresovani mogu da se jave na adresu javnoprikazivanje@con-film.com i realizuju svoje javno prikazivanje filmova već sutra.

Filmbankmedia je kompanija koja se isključivo bavi distribucijom filmova holivudskih, bolivudskih i nezavisnih filmova za javno prikazivanje u preko 100 zemalja sveta, a sada to uključuje i sve države na Blkanu. Javno prikazivanje uključuje prikazivanje filmova u hotelima, bolnicama, tržnim centrima, autobusima, filmskim klubovima, bioskopima kao i na javnim površinama kao što su parkovi ili trgovi. Drugim rečima radi se o pravima za prikazivanje filmova svuda osim u privatnim kućama i stanovima.

Ugovor s kompanijom Filmbankmedia početak je novog poglavlja u radu Con filma i proširivanje delatnosti na područje u kom je firma već pokazala uspešnost i profesionalnost.

(Visited 20 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE