Održana treća konvencija globalne pop-kulture “Beokon 2017”

Održana treća konvencija globalne pop-kulture “Beokon 2017”

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Treći Beokon nastao iz saradnje Društva ljubitelja naučne fantastike „Lazar Komarčić“ i Sakurabane Beograd, uz podršku Doma omladine Beograda i Color Media Communications, održan je od 10. do 12. novembra u Beogradu.

Ove godine je počasni gost bio američki esejista, kritičar i pisac novog talasa naučne fantastike, Norman Spinrad.

Tokom tri dana konvencije bilo je brojnih zanimljivosti u kojima su posetioci mogli da učestvuju i uživaju u vidu predavanja, tribina, prodajnog sajma, igara, radionica, projekcija i takmičenja. Rezultati tih takmičenja, tj. Beokonskog kviza, turnira u video igrama „Injustice 2“ i „Marvel vs Capcom Infinite“, kviza Moj film je bolji od tvog i Kosplej takmičenja možete pogledati na ovom linku.

I ove godine imali smo priliku da vidimo posetioce maskirane u različite junake iz sveta filma, serija, stripova, zbog toga je i ovogodišnje izdanje Beokona bilo pravi raj za ljubitelje fantastike.

Foto: Marijana Miletić

(Visited 13 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE