Digital 2017 – Jacky Zhao: Verujemo da je sledeći korak u evoluciji mobilnih uređaja nastanak inteligentnih telefona

Digital 2017 – Jacky Zhao: Verujemo da je sledeći korak u evoluciji mobilnih uređaja nastanak inteligentnih telefona

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Četvrtu godinu zaredom Color Media Communications organizuje “Digital“, regionalnu konferenciju o trendovima u telekomunikacijama i medijima.

Ovogodišnji – #Digital2017 – trajaće 2 dana – 07. i 08. septembra (četvrtak i petak) i okupiće najznačajnija imena iz ovih oblasti iz celog regiona kao i brojne goste iz inostranstva.

Konferencija se održava u Hotelu Metropol u Beogradu.

Ovogodišnju konferenciju otvoriće prvog dana – Vladan Vukosavljević, ministar kulture i informisanja u Vladi Republike Srbije i  Tatjana Matić, Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija, a drugog dana – Branko Ružić, ministar uprave i lokalne samouprave u Vlade Republike Srbije i Alona Fišer-Kam, ambasadorka Izraela u Beogradu

Tokom dva dana u okviru devet panela i nekoliko studija slučaja i prezentacija, stručnjaci iz različitih oblasti govoriće o trendovima u telekomunikacijama, medijima i tehnologiji, budućnosti filma i bioskopa u digitalnom dobu, revolucijama na društvenim mrežama, marketinškoj i medijskoj sceni i njenoj budućnosti, kao i o kriznom komuniciranju, Uberu, gorućim temama IT scene i drugo.

Prvog dana konferencije, u panelu “CEO panel telekom lider regiona“, učestvovaće i Jacky Zhao, regionalni direktor Huawei Device za Srbiju, sa kojim smo razgovarali pre konferencije:

Šta je trenutno u fokusu poslovanja kompanije Huawei?

– Huawei je prvenstveno fokusiran na unapređenje tehnologije u cilju zadovoljenja rastućih potreba korisnika. U skladu sa tim, naša misija je da unapredimo korisničko iskustvo kroz značajna ulaganja u inovacije i partnerstva sa velikim imenima u različitim oblastima. Na taj način potrošačima isporučujemo nove proizvode koji poboljšavaju, unapređuju život i čine obavljanje svakodnevnih aktivnosti lakšim i jednostavnijim.

Na koji način društvene mreže danas oblikuju mobilnu tehnologiju i potrebe kupaca?

– Društvene mreže u velikoj meri uticale su na sve veću upotrebu mobilnih telefona u svakodnevnom životu korisnika. Mobilna tehnologija postala je deo životnog stila, društvene mreže podrazumevane platforme komunikacije savremenog korisnika koji prati trendove, a osnovno sredstvo komunikacije postala je fotografija. Kompanija Huawei prepoznala je to i kao jedan od vodećih igrača na tržištu pametnih uređaja sklopila saradnju sa liderom u oblasti proizvodnje kamera – kompanijom Leica, koja je rezultirala vrhunskom dvostrukom zadnjom kamerom vodećih modela Huawei mobilnih telefona. Kroz rastuću popularnost Instagrama i selfie fotografije, kako bismo odgovorili na potrebe korisnika, sa P10 modelom i prednja kamera postala je Leica na šta smo posebno ponosni. Sve bitnije su i boje, pa smo tako saradnjom sa Pantone Color Institute, najpoznatijom kompanijom u svetu boja, uspešno osvežili paletu boja u kojoj korisnici mogu da kupe Huawei P10 telefone. Od sada tu su boje Dazzling Blue i Greenery, posebno kreirane kao odraz karaktera savremenih korisnika. Ne smemo zaboraviti ni dužinu trajanja baterije kao i opciju brzog punjenja, koje savremenim korisnicima omogućavaju da budu dostupni uvek i svuda.

U kom smeru će se razvijati mobilna tehnologija u narednih pet godina?

– Danas svi koristimo pametne telefone koji su postali naša produžena ruka, alat koji koristimo za obavljanje svakodnevnih poslovnih obaveza ili za igru i zabavu. Radimo na tome i verujemo da je sledeći korak u evoluciji mobilnih uređaja nastanak inteligentnih telefona, koji neće biti samo alat već svojevrsna verzija ličnog sekretara, odnosno ličnog asistenta.

Koji su planovi vaše kompanije u narednim godinama?

– Sigurno je da ni u narednim godinama nećemo odstupati od misije kojom se vodimo kroz dugogodišnje poslovanje naše kompanije, da vrhunsku tehnologiju učinimo dostupnom korisnicima širom sveta. Nastavićemo da ulažemo u inovacije, pratimo trendove i budemo jedinstveni, orginalni i prepoznatljivi. Posebnu pažnju posvetićemo usvajanju najsavremenijih tehnologija, kao što su veštačka inteligencija, AR i 5G. Plan je da naša osnovna konkurentnost bude to što smo tehnološki brend koji vole potrošači širom sveta.

Program, učesnike, informacije o prijavi i kotizacijama možete pronaći na zvaničnom sajtu www.digital2017.rs, a kotizacije kupiti i putem www.gigstix.com

(Visited 65 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE