Google Maps olakšava pronalaženje parkinga

Google Maps olakšava pronalaženje parkinga

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Google je najavio update koji će korisnicima aplikacije Google Maps, koji su istovremeno i vozači, pomagati da brže pronađu parking.

Platforma Google Maps već neko vreme korisnicima u Sjedinjenim američkim državama omogućava da procene hoće li im biti teško da se parkiraju na određenom mestu, a uz pomoć opcije parking difficulty. Ova opcija je sada moguća i u gradovima van Sjedinjenih američkih država, uključujući Amsterdam, London, Moskvu, Madrid, Pariz, Rim, Sao Paolo, Toronto i Vankuver.

Korisnici u Americi sada dobijaju još jednu Google Maps opciju, pa će im biti omogućeno da lako pronađu parkinge i garaže u blizini mesta na kojem se nalaze, te ih dodaju na spisak lokacija. Opcija ne uključuje informaciju o tome koliko košta parking na određenom mestu, te koliko je slobodnih mesta ostalo, ali se pretpostavlja da će Google svojoj aplikaciji uskoro dodati i ove opcije.

Izvor: techcrunch, pcpress

(Visited 31 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE