Inside Abbey Roud: Prošetajte mestom gde su stvarali The Beatles, Pink Floyd, Majkl Džekson…

Inside Abbey Roud: Prošetajte mestom gde su stvarali The Beatles, Pink Floyd, Majkl Džekson…

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Abbey Roud Studio jedno je od najpoznatijih mesta na svetu koje je ispisalo istoriju. U ovom studiju su snimali i producirali neke od svojih najvećih albuma i hitova The Beatles, Majkl Džekson i Pink Floyd. Ono čime su fanovi i turisti razočarani jeste da studio nije otvoren za javnost.

Google je prošle godine udovoljio i fanovima i onima koje interesuje istorija muzike tako što je napravio virtuelnu turu “Inside Abbey Roud“, nalik na svoj proizvod Street View. Ako do sada niste prošetali ovim mestom, evo prilike klikom OVDE.

gugl 2

Preko 1500 panoramskih fotografija poslužile su da naprave ovu onlajn izložbu, ali i da se rekonstruišu tri glavna studija za snimanje. Možete videti mnogo fotografija, videa, istorijskih činjenica, ali i odigrati nekoliko igara koje se zasnivaju, naravno, na snimanju muzike. Tako ćete napraviti numeru na originalnim instrumentima i uz pomoć originalnih producenata.

(Visited 71 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

1 comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE