Secret Flying: Najjeftiniji letovi širom sveta na jednom mestu

Secret Flying: Najjeftiniji letovi širom sveta na jednom mestu

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Pre nekoliko dana pisali smo Fejsbukovim namenama da uključi opciju ride-sharing, kako bi povezao putnike koji putuju na iste destinacije i uštedeo nam novac. Kako uštedeti na avio prevozu, rešenje možda ima sajt Secret Flying.

Secret Flying je tim strastvenih putnika koji vas informiše o neverovatnim cenama, popustima i varijantama da uštedite na letovima, čak i do 80%.

Kako navode na svom sajtu, oni pronalaze najneverovatnije ponude letova i istog momenta ih postavljaju na svoj sajt, sa linkom gde let možete da rezervišete. Ne morate da se registrujete na sajtu, ne morate ništa da platite, sve je sigurno jer ne morate da ostavljate ni jedan svoj podatak. Prosto pratite informacije. Raspoređene su po kontinentima, a klikom OVDE proverite šta je trenutno u ponudi u Evropi.

secret flying 2

Pored letova, u rubrici Hotels možete pronaći i jeftin smeštaj, ali te informacije se najpre rasprodaju ili rezervišu.

Na sajtu posebno ističu open-jaw letove jer se na njima najviše može uštedeti. U pitanju su letovi koji nemaju uvek istu rutu, ali je vrlo moguće da prolaze pored vaše destinacije u povratku, pa možete da ih iskoristite i kombinujete.

 

(Visited 1,995 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE