Instagram dodaje Preview Tiles za Stories, testira Stop Motion kameru

Instagram dodaje Preview Tiles za Stories, testira Stop Motion kameru

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Instagram ne prestaje sa eksperimentisanjem sa novim funkcijama i ekstenzijama, kako bi korisničko iskustvo učinio zanimljivijim za sve. Ovoga puta, kompanija dodaje velike preview sekcije za Stories između standardnih Instagram objava. Pored ovoga, popularna platforma za deljenje fotografija testira i novu Stop Motion kameru.

Preview Tiles za Stories dodaje tajlove ili sekcije koje su sada prominentnije nego ranije. Novi središnji feedovi za Stories sada izgledaju veće i lakše ih je uočiti. Kompanija je ipak istakla da ne planira zamenu onih u vrhu feeda.

Dodata je i nova funkcija za kameru. Stop Motion alatka za kameru omogućava kreiranje serije fotografija koje će se potom spojiti zajedno i kreirati GIF. Funkcija je jedna od onih koje su korisnici dugo zahtevali.

Stop Motion funkcija za kameru će biti dostupna u okviru Story kamere, locirana uz nedavno objavljenu Superzoom opciju i Boomerang opciju. Funkcija će najverovatnije biti doatupna u narednim nedeljama.

Izvor: Benchmark

(Visited 49 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE