Osigurajte se u AMS Osiguranju

Osigurajte se u AMS Osiguranju

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Nismo uvek svesni mogućnosti nastanka rizika u našem domu koji mogu imati ozbiljne finansijske posledice. Mislite na vreme, smanjite brigu i neizvesnost i osigurajte svoj stan ili kuću u koji ste godinama ulagali mnogo novca i truda.

AMS Osiguranje u okviru svoje široke ponude nudi usluge osiguranja pokretne i nepokretne imovine, a osiguranje domaćinstva je jedno od najčešće zaključivanih osiguranja imovine. Zaključivanjem ove polise obezbedili ste vaš dom i stvari u njemu usled požara, izliva vode iz instalacija, provalne krađe i razbojništva, kao i brojnih drugih rizika, u skladu sa uslovima osiguranja. Istovremeno, pokriveni ste i od troškova koji mogu nastati u slučaju da nezgoda u vašem stanu ili kući nanese štetu komšijama.

Statistike govore da se krađe i provale češće dešavaju u sezoni godišnjih odmora, dok vlasnici nekretnine nisu kod kuće. Stoga postoji mogućnost da vaš dom osigurate i na kraći vremenski period, što vam može biti korisno dok ste na putu.

Predlažemo da brigu o vašem domu prepustite stručnom timu AMS Osiguranja jer nama je osiguranik na prvom mestu, a nakon višegodišnjeg iskustva možemo da se pohvalimo brzom i efikasnom isplatom šteta i izuzetno povoljnim uslovima.

Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na nekom od preko 250 prodajnih mesta širom Srbije. Ukoliko želite detaljnije da se informišete o uslugama AMS Osiguranja pozovite broj telefona 0800-009-009 ili posetite sajt www.ams.co.rs i u našem WEBSHOP-u zaključite online polisu Putnog zdravstvenog osiguranja i osiguranja domaćinstva.

 

 

(Visited 24 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE