Instagram Stories sada podržava sadržaj stariji od 24 časa

Instagram Stories sada podržava sadržaj stariji od 24 časa

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ideja, koja stoji iza Instagram Stories jeste da servis bude aktuelan i ispunjen stvarima koje su se nedavno desile ili se dešavaju sada. Zbog ovoga na Stories do sada nije bilo moguće uploadovati fotografije i video klipove koji su stari više od 24 časa.

Instagram je sada ažurirao Stories funkciju, koja korisnicima omogućava ubacivanje starijih fotografija i videa. Kada se izabere starija fotografija, pojaviće se novi stiker koji se može dodati, poput datuma, kako bi se posetiocima mogao dati kontekst kada je fotografija kreirana. Stikere je moguće i ukloniti.

Promena za Instagram Stories će biti dostupna na iOS-u i Androidu.

Izvor: Ubergizmo, Benchmark

(Visited 19 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE