Kako koristiti i Youtube i telefon, a da se snimak ne prekine

Kako koristiti i Youtube i telefon, a da se snimak ne prekine

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Mnoge nervira što na telefonu ne mogu da rade ništa dok slušaju muziku na Youtube-u. Međutim, stiže rešenje.

Uskoro ćete moći normalno da koristite sve opcije na telefonu, a da se pritom u pozadini čuje muzika sa Youtube-a ili neki video-snimak.

Ako ste korisnik Androida, sve što treba da uradite jeste da YouTube otvorite preko Google Chrome-a, zatim pronađete ociju “meni”, odnosno kliknete na tri tačkice koje se nalaze u gornjem desnom uglu ekrana. Kad se izlistaju opcije, aktivirajte opciju “Request desktop site”, odnosno “Traži klasičnu stranicu”.

Nakon toga samo treba da izaberete pesmu, prihvatite “pop upove” koje vam YouTube ponudi i aplikacija će vam raditi u pozadini, dok se vi normalno dalje služite telefonom.

Ako se pesma zaustavi kada napustite Chrome, samo prstom prevucite ka dole i otvoriće se vaš klasični kontrolni pretraživač u kom ćete imati prečicu pomoću koje možete jednostavno ponovno da pusitte pesmu ili prebacite na neku drugu.

Za korisnike iOS-a stvar je još jednostavnija. Ako se služite iPhoneom, samo treba YouTube da otvorite preko pretraživača Dolphin i aplikacija će vam normalno raditi u pozadini telefona.

Izvor: Index.hr, B92

(Visited 76 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE