Lakši i jeftiniji način zaštite vozila: Putujte bezbrižno uz Kasko light

Lakši i jeftiniji način zaštite vozila: Putujte bezbrižno uz Kasko light

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ukoliko se bojite da se nešto može dogoditi vašem automobilu, onda znate da je Kasko osiguranje najbolje rešenje za vas. Međutim, šta raditi ukoliko finansijski niste u mogućnosti da svom vozilu pružite najsigurniji vid zaštite? U tom slučaju, AMS Osiguranje nudi vam proizvod Kasko light koji je idealan za sve one koji ne poseduju polisu Kasko osiguranja, a žele na put da idu potpuno bezbrižni.

Ovaj proizvod namenjen je pre svega onima koji putuju kako bi na jeftiniji način u kraćem vremenskom periodu zaštitili svoje vozilo od rizika sudara i štete koje on nosi. Ono što ističe Kasko light proizvod je da on ne opterećuje budžet, a ima značajnu ulogu u osiguranju polovnih vozila jer u potpunosti zadovoljava potrebe za osiguranjem prilikom saobraćajnih nezgoda nastalih na javnom putu sa jednim ili više motornih vozila.

Posebna prednost Kasko light osiguranja je što sami možete odrediti visinu premije osiguranja koje zaključujete na iznos od 100. 000 do 500.000 RSD, te da u toku perioda osiguranja, možete prijaviti  i više šteta, do momenta iscrpljenja osigurane sume.

Kasko light namenjen je svim motornim putničkim vozilima, a idealan je za osiguranje polovnih vozila, uz pokriće na geografskom području Evrope.

Zato ne prepuštajte stvari slučaju, jer AMS Osiguranje ima ponudu za svačiji džep. Pre nego što krenete na put, ne zaboravite da zaključite polisu Kasko light osiguranja i na odmor krenete potpuno rasterećeni.

Čekamo vas u Ruzveltovoj 16 u Beogradu ili na više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.co.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

AMS Osiguranje vam želi srećan put!

(Visited 23 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE