Letnji hakaton: Osmislite mobilnu ili web aplikaciju za digitalizaciju oglasa za posao

Letnji hakaton: Osmislite mobilnu ili web aplikaciju za digitalizaciju oglasa za posao

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Prvi Letnji hakaton u organizaciji poslovi.infostud.com, helloworld.rs i Poslonaut-a biće održan od 15-16. jula u prostorijama Playground-a u Beogradu.

Za takmičare je predviđeno 24h programiranja za pronalazak inovativnog rešenja u formi mobilne ili web aplikacije za digitalizaciju oglasa za posao. Tema i sve potrebne smernice biće saopštene na dan početka takmičenja, u subotu, a učesnici mogu da se prijavljuju do popune broja mesta.

Na Letnjem hakatonu mogu da učestvuju i ranije formirani timovi, kao i neformalni timovi i startaperi, a jedan tim može da ima najviše 4 punoletna člana. Hrana, piće i mentorska podrška su obezbeđeni, a dovoljno je da takmičari ponesu samo računar.

Pored takmičarskog dela, učesnicima će biti na raspolaganju različiti zanimljivi sadržaji, poput obuke za predstavljanje ideja i rešenja koje su osmislili i realizovali, kao i VR kutak gde će moći kratko da se odmore i zabave.

Ukupan novčani nagradni fond je 3500 evra, od čega pobedničkom timu ide 2000 evra, drugoplasiranom timu 1000 evra, a trećeplasiranom 500, dok ideje i rešenja postaju vlasništvo organizatora.

Svi takmičari mogu da se prijave na zvaničnom sajtu događaja OVDE.

(Visited 44 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE