Miss World 2017. Ekskluzivno! Ko sve stoji iza organizacije najprestižnijeg takmičenja u domenu lepote!

Miss World 2017. Ekskluzivno! Ko sve stoji iza organizacije najprestižnijeg takmičenja u domenu lepote!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Lepe devojke mrze impotentni muškarci i ružne žene, tvrde neki psiholozi. Ne znamo da li je to tačno, ali sigurno je da lepota privlači sve i Dostojevski tvrdi da lepota čak može da spasi svet.

Najstarije i najvrednije svetsko takmičenje u lepoti, takmičenje koje okuplja preko 120 zemalja a čije finalno veče se prenosi u direktnom ili odloženom prenosu 160 država ili skoro gleda dve milijarde gledalaca na planeti zove se – Miss World.

Ove godine, a već 7 put, turistička organizacija Kine pozvala je ovu manifestaciju da svojom ogromnom popularnošću baci još jednom ogromno svetlo na najlepši deo Kine, Sanyu.

Naravno da se to sve plaća i naravno da je Kina zemlja koja razume da lepota oficijalnih lepotica država sveta može da doprinese krucijalno povećanju ugleda, primamljivosti i broja turista u Hajnan provinciji, ostrvu veličine Vojvodine, gde je južni grad Sanya narastao toliko da je kombinacija Majamija i Monte Karla.

Kažu da 10 miliona dolara košta dovođenje Miss World organizacije u neku zemlju, a da su troškovi kompenzacije takođe ogromni – hoteli, putovanja i transport, troškovi finalne večeri i itd.

Ali Julija Morley to ne radi samo da bi prikazivala lepotice. Ona to čini već godinama, 67. put da bi sakupila ogromna sredstva, milione dolara za pomoć deci sveta.

Primitivno je ne shvatiti misiju Miss World-a i Julije Morley, direktorke ove organizacije koja je osmislila koncept „Lepota sa smislom“. Svi oni koji potcenjuju značaj kampanje za humanitarne ciljeve i sistem stvaranja modernih princeza, ambasadora lepote u svetu – žive u stereotipima i prošlim vremenima. Naporan rad, pripreme svih disciplina i očekivanja od ambasadorki lepote svih zemalja koje se tokom cele godine spremaju ne bi li se izborile za što bolji plasman nešto je što po kvalitetu izdvaja ovo takmičenje u domenu lepote i mode od svih drugih! Mnoge zemlje su već odavno shvatile da je zvanična mis amblen jedne države i da ona može pre svega promovisati turističku mapu stavljajući akcenat na ono što je najlepše i najprimamljivije.“ kaže Vesna de Vinča, nacionalni direktor Miss Worlda za Srbiju i Crnu Goru.

Vesna se nedavno vratila iz Kine gde je prisustvovala takmičenju i Gala večeri zajedno sa našim predstavnicama Miss Srbije Anđelijom Rogić i Miss Crne Gore Teom Babić.

Pored svih disciplina koje takmičarke treba da pripreme, one moraju pokazati i svoj humanitarni rad kao ambasadorke svoje zemlje a ovo je ujedno i najveća odlika takmičenja. Izbor Miss World traje već 67 godina, a Mandla Mandela, najstariji unuk Nelsona Mandele je već treću godinu u organizaciji i pomaže Juliji Morley u njenoj humanitarnoj misiji. Do sada je skupljeno nekoliko stotina miliona za pomoć deci sveta!“ – otkriva nam Anđelija Rogić, predstavnica Srbije na ovom takmičenju

Godišnje, najmnogoljudnija zemlja Kina, ulaže na desetine miliona u organizaciju Miss World i već sedmi put grad Sanya prestonica je ovog takmičenja. Ovo nam govori koliko poverenja Kina već godinama ima u Juliju Morley i koliko su prepoznali doprinos takmičenja turizmu i afirmaciji Sanye.“ – dodaje Vesna de Vinča

Podršku ovoj organizaciji pružaju i globalni portali Missosology, Angelopedia i Global beauties, kao i društveni mediji, A Vesna de Vinča povodom toga izjavljuje „Medijski značaj izbora jedne devojke za Miss Srbije, Crne Gore, ili bilo koje zemlje na planeti a najviše izbor za Miss Sveta, Miss Universe ili Miss Earth, Miss Supranational meri se milionima gledalaca i pratilaca na društvenim mrežama ovih spektakala. Svaka finalistkinja ima dovoljno mogućnosti tokom mesec dana priprema da medijima govori o lepoti i potencijalnima svoje zemlje.“

Državna kompanija „The New Silk Road Group“ glavni je sponzor ovog takmičenja a predsednik ove važne državne institucije je David Lee koji je podržao ovo takmičenje a naročito pobednicu, Miss Indie a sada Miss Sveta Manushi Chhillar.

(Visited 31 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE