Musk ne odustaje od tunela budućnosti: Za 5 minuta od početka do kraja grada!

Musk ne odustaje od tunela budućnosti: Za 5 minuta od početka do kraja grada!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Direktor Tesla motorsa Ilon Mask i pored nepoverenja stručnjaka ne odustaje od svog impresivnog plana za tunel ispod Los Anđelesa.

Mask je objavio i fotografije svog prvog podzemnog tunela na društvenim mrežama.

Njegov novi projekat će, kako najavljuje Mask pobediti nesnosnu gužvu u tom gradu. Prema projektu, u tunelima će automobili ići na električni pogon, brzinom i od 200 kilometara na sat.

Kritičari su Maskov projekat nazvali potpuno nerealnim jer zahteva mnogo dozvola za stotine tunela koliko je planirano. Ali, sudeći prema fotografijama čini se da trenutno sve ide po planu.

Mask je na Instagramu objavio je i sam proces bušenja.

Šef Tesle tvrdi da bi sa jednog kraja grada do drugog moglo da se stigne za 5 minuta, što je zaista impresivno.

Објава коју дели Elon Musk (@elonmusk) дана

Објава коју дели Elon Musk (@elonmusk) дана

Izvor: B92

(Visited 48 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE