Napravite pravi izbor: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju!

Napravite pravi izbor: Zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti u AMS Osiguranju!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Rizik da vam se dogodi neka neprijatnost u saobraćaju je veliki i zato je veoma važno da uz osnovna vozačka dokumenta, sa sobom uvek imate polisu osiguranja od autoodgovornosti.

Iako je reč o obaveznom osiguranju, izuzetno je važno da napravite pravi izbor osiguravajućeg društva. Predan rad, ažurnost prilikom isplate štete i profesionalan odnos prema klijentima, uvrstili su AMS Osiguranje u jedno od vodećih domaćih osiguravajućih kuća u zemlji. Zato smo mi pravi izbor za vas!

AMS Osiguranje u širokoj lepezi svojih usluga, nudi i obavezno osiguranje vozila, koje možete ugovoriti veoma brzo i lako, na velikom broju mesta u čitovoj zemlji.

Ukoliko prilikom vožnje pričinite štetu trećem licu, skupe troškove usled brojnih rizika, koji za posledicu imaju  smrt, povredu tela, narušavanje zdravlja, uništenje ili oštećenje stvari  trećeg lica, u skladu sa uslovima osiguranja, preuzima osiguravajuća kuća kod koje ste ugovorili obavezno osiguranje vozila.

Mi smo pravi izbor za vas, jer smo vam omogućili da registraciju vozila i svoj polazak na put učinite još lakšim! Dovoljno je samo da svratite u Ruzveltovu 19 u Beogradu i moći ćete na jednom mestu da zaključite polisu osiguranja od autoodgovornosti, obavite tehnički pregled i na kraju registrujete vaše vozilo! I to nije sve! Ukoliko putujete i potrebna su vam međunarodna dokumenta, na istom mestu moći ćete da izvadite potvrdu da imate zaključeno osiguranje odgovornosti kod domaćeg osiguravajućeg društva – Zelenu kartu osiguranja, Međunarodnu vozačku dozvolu ili dozvolu za upravljanje tuđim vozilom u inostranstvu – Žuti karton. Na istoj adresi možete zaključiti bilo koju vrstu dobrovoljnog neživotnog osiguranja, postati član AMSS ili kupiti/dopuniti svoj TAG uređaj.

Iskoristite široku prodajnu mrežu AMS Osiguranja! Čekamo vas i na još više od 250 prodajnih mesta širom Srbije. Za više informacija posetite sajt www.ams.org.rs ili pozovite broj telefona 0800-009-009.

(Visited 16 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE