Novi album Bjork platite digitalnim valutama!

Novi album Bjork platite digitalnim valutama!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Poštovaoci islandske muzičarke Bjork moći će da kupe njen najnoviji album koristeći bitkoin, te da uz njega dobiju 100 digitalnih novčića valute AudioCoin, kao i mogućnost da zarade dodatne novčiće.

Bjork je odavno poznata po eksperimentima kojima nastoji da spoji svetove muzike i tehnologije, a najnoviji primer je njen deveti po redu studijski album koji će se na tržištu pojaviti 24. novembra. Šest godina pošto je objavila album Biophilia, a u formi interaktivne aplikacije, Bjork objavljuje novi album – Utopia, koji će se prodavati online, te će moći da se plati digitalnim valutama.

Kupci, koji naruče novi album u pretprodaji, će uz njega dobiti i 100 novčića nove AudioCoin kriptovalute, koja je kreirana za upotrebu u muzičkoj industriji i koja je nastala pre dve godine. Jedan novčić ove valute na tržištu trenutno vredi oko 0,19 američkih dolara, a vlasnici novog albuma mogu da zarade i dodatne novčiće AudioCoin valute ako se uključe u online interakciju sa samom Bjork ili posete neki od njenih koncerata.

Izvor: Bloomberg, PC Press

(Visited 19 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE