Okrugli sto u okviru javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o eUpravi

Okrugli sto u okviru javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o eUpravi

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave poziva sve predstavnike državnih organa, privrednih subjekata, akademskih zajednica, strukovnih udruženja, eminentne stručnjake, kao i druge zainteresovane strane da u četvrtak, 5. oktobra 2017. godine prisustvuju okruglom stolu u okviru javne rasprave o tekstu Nacrta zakona o elektronskoj upravi, koji će se održati u Rektoratu univerziteta u Beogradu, u Svečanoj sali, sa početkom u 10 časova.

Tekst Nacrta zakona o elektronskoj upravi objavljen je na sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave http://www.mduls.gov.rs i na Portalu Euprava http://www.euprava.gov.rs.

Na skupu će biti predstavljen tekst Nacrta zakona, posle čega će prisutna lica moći da iznesu svoje mišljenje i daju predloge i sugestije.

Javna rasprava sprovodi se u periodu od 18. septembra do 9. oktobra 2017. godine. Komentari na tekst Nacrta zakona mogu da se dostave putem elektronske pošte na e-mail: javne.rasprave@mduls.gov.rs ili poštom na adresu: Ministarstvo za državnu upravu i lokalnu samoupravu, Birčaninova 6, Sektor za razvoj dobre uprave, Beograd.

Foto: Pixabay

(Visited 85 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE