10 slavnih ličnosti koje su odustale od karijere zbog “običnih” poslova

10 slavnih ličnosti koje su odustale od karijere zbog “običnih” poslova

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ne žele svi da budu pod budnim okom javnosti. Neke od poznatih ličnosti odlučili su da se sklone od medija, publike i slave, kako bi živeli „normalne“ živote i radili „obične“ poslove.
Bright Side napravio je listu od 10 poznatih ličnosti koji su se odrekli slave i žive sasvim običan život.

A post shared by Geena Davis Institute (@gdigm) on

1.Đina Dejvis (Geena Davis): Društveni aktivista

Đina je odlučila da napusti glumu kako bi se uključila u akciju povećanja prisustva žena u medijima. Glumica je osnovala „Geena Davis Institute on Gender in Media“. Iako je njen glavni fokus aktivizam, glumica se ponovo vratila na male ekrane pojavljivanjem u serijama „Grey’s Anatomy“ (2014) i „The Exorcist“ (2016).

A post shared by Kevin Jonas (@kevinjonas) on

2. Kevin Džonas (Jonas): Preduzetnik

Godinu dana nakon što se američki „boy“ bend „The Jonas Brothers“ raspao, Kevin je odlučio da pokuša se zaputi sam na karijerni put. Postao je jedan od direktora marketinške kompanije i uspostavio partnerstvo sa popularnim sajtom u formi aplikacije za deljenje videa. Tako da je Kevin u startap svetu sada.

A post shared by Nikki Blonsky (@nikkiblonsky) on

3. Niki Blonski (Nikki Blonsky): Kozmetičarka

Nakon što se pojavila u kultnom filmu „Hairspray“ i u seriji kratkog veka „Huge“, Niki je napustila Holivud i radila je u jednoj prodavnici cipela u Njujorku. Kasnije je odlučila da nastavi karijeru kao kozmetičarka i zaposlila se u salonu lepote. Vratila se kratko na male ekrane u seriji „Smash“ (2013), i pojavila se u filmu „Dog Years“ (2017).

4. Džin Hekman (Gene Hackman): Pisac

Džin Hekman imao je veoma uspešnu karijeru kao glumac, i osvojio je mnoge nagrade. U julu 2004. godine, Hekman je objavio da odlazi u penziju. Ali to bivšeg glumca nije sprečilo da se ostvaruje na nekom drugom polju. Hekman je napisao tri istorijske novele sa arheologom Danijelom Lenianom.

5. Vanila Ajs (Vanilla Ice): Saradnik za renoviranje doma

Vanila Ajs je 1990. godine bio na vrhu muzičkih lista singlom „Ice Ice Baby“. Ali nakon njegovih ličnih problema, počeo je da sređuje domove. Bio je glavna zvezda u svom šou „The Vanilla Ice Project“, u kome je renovirao domove. Takođe je i objavio vodič nekretnina o tome kako uspešno kupovati i renovirati domove.

6. Hajden Kristensen (Hayden Christensen): Farmer

Nakon filma „Star Wars“, ovom glumcu ponuđeno je mnogo prilika, ali ih je sve odbio. Umesto toga, kupio je zemlju u Ontariju (Kanada), i počeo da radi na svojoj farmi. Kasnije je otvorio svoj trgovački lanac odeće, a glumio je i filmu „First Kill“ (2017). Možda se i vrati zabavnoj industriji.

A post shared by Chris Owen (@callmechrisowen) on

7. Kris Oven (Chris Owen): Fotograf

Kris Oven glumio je u mnogo filmova kasnih devedesetih i početkom 2000. godine. Njegova najupečatljivija uloga bila je Šerminator u serijalu „Američka pita“. Ali, glumac se ubrzo našao van glumačkog posla. Radio je kao konobar u restoranu 2013. godine, a sada radi kao fotograf.

8. Dilan Spraus (Dylan Sprouse): Šanker

Dilan Spraus postao je poznat zajedno sa svojim bratom-blizancem Kolom. Pojavljivao se u filmovima „Big Daddy“, kao i u TV šouu „The Suite Life of Zack & Cody“. Sada su Dilan i njegovi partneri vlasnici bara u Vilijamsburgu, Bruklin, gde on radi kao šanker.

9. Fredi Princ Džunior (Freddie Prinze Jr.): Kuvar

Fredi je bio miljenik ženske publike zbog uloga u filmovima „She’s All That“ i „Znam šta ste radili prošlog leta“. Sa Sarom Mišek Gelar venčao se 2002. godine. Promenio je mnoga zanimanja, i konačno odlučio da postane kuvar nakon što je napisao svoju prvu knjigu recepata, „Back to the Kitchen“, 2016. godine.

10. Džek Glison (Jack Gleeson): Student

Nakon što je njegov lik ubijen u seriji „Game of Thrones“, Glison je objavio da se povlači iz glume. Kaže da je to radio iz čiste zabave, sa društvom, i da je u tome uživao. „Kada od glume živite, to potpuno menja odnos sa tim.“ Vratio se studijama i ubrzo završio fakultet.

Izvor: BIZLife/Bright Side
Foto: Instagram

(Visited 238 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE