Ovi znaci otkrivaju da ste zavisni od Instagrama

Ovi znaci otkrivaju da ste zavisni od Instagrama

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ulaskom društvenih mreža u naš život, kao što već znate, stvari su se dosta promenile. Sada smo više na Instagramu nego sa našim najmilijima, a svojim navikama u vezi sa ovom društvenom mrežom počinjemo sve više da nerviramo ljude oko sebe.

Sigurno ste zavisni od Instagrama ako se pronalazite u nekim od ovih stavki:

1. Kupili ste garderobu isključivo sa ciljem da se slikate u njoj za Instagramu i ne obučete je više nikad.

2. Kada se pakujete za put, planirate unapred različite odevne kombinacije za svaki dan odmora kako bi izgledali što bolje na Instagramu.

3. Tokom zajedničkih obroka sa prijateljima, ne dozvoljavate im da dotaknu hranu pre nego što ste je vi fotografisali.

4. Radi savršene slike spremni ste da radite neke veoma bizarne stvari u javnosti.

5. Izgovarate rečenicu: „Samo još jednom da fotkam na brzinu“ bar jednom dnevno.

6. Prijatelji imaju beživotan izraz lica kada vas fotografišu.

7. Ozbiljno ste se svađali sa svojim partnerom optužujući ga da vas on namerno “loše” slka.

Izvor: Alo!
Foto: Pixabay

(Visited 40 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE