Kako da istovremeno koristite Youtube i druge aplikacije na vašem telefonu

Kako da istovremeno koristite Youtube i druge aplikacije na vašem telefonu

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Mnogi su mrzeli da slušaju Youtube putem mobilnog telefona, jer onog trenutka kada bi pokrenuli neku drugu aplikaciju pesma bi se prekinula.

Ako ste i vi dosad gubili živce misleći da ništa drugo ne možete da radite na svom mobilnom telefonu dok slušate muziku na Youtube-u, onda će vam ova informacija biti i više nego korisna.

Naime, svaki put kada biste putem aplikacije ili browsera na mobilnom pristupili Youtube-u, niste bili u mogućnosti da ništa drugo radite sa telefonom jer bi se pesma odmah prekinula. Mnogi su ludeli zbog ovog jer su želeli da slušaju muziku i budu na Fejsu u isto vreme, ali to nije bilo moguće – ili su bar tako mislili.

Međutim, postoji trik koji će naterati Youtube da nastavi da svira dok vi krstarite Fejsbom ili recimo čitate vesti.

Sve što treba da uradite jeste da otvorite mobilni browser i ukucate www.youtube.com. Kada vam se otvori stranica u gornjem desnom delu ekrana (samog browser-a, ne stranice youtube), imate “tri tačkice”. Kada pritisnete tačkice, otvori vam se padajući meni. Sve što treba da uradite jeste da izaberete opciju “traži klasičnu stranicu” ili na engleskom “Request desktop site”.

Kada to uradite, možete da slušate Youtube do mile volje dok usput igrate igricu ili radite što šta drugo na svom mobilnom. Uživajte!

Izvor: Alo!
Foto: Pixabay, PrintScreen

(Visited 102 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE