Ovo je emotikon godine!

Ovo je emotikon godine!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Korisnici društvenih mreža svoje emocije najčešće pokazuju upotrebom emotikona koji plače od smeha, zbog čega ga je kompanija Apple proglasila najpopularnijim ove godine.

Tragikomični emotikon s dve suze i širokim osmehom ocenjen je odličnim za izražavanje velike sreće, kao i depresije.

Prema Appleovoj listi, emotikon koji plače od smeha najviše upotrebljavaju korisnici iOS i Mac uređaja u Americi.

Manje popularni, ali i dalje i te kako često upotrebljavani su crveno srce, emotikon kom liju suze iz očiju, zaljubljeni emotikon sa srcima na očima, emotikon koji šalje poljubac u obliku srca, zbunjeni emotikon, kosturova glava, stidljivi emotikon, razočarani…

Apple nije jedina kompanija koja je emotikon koji plače od smeha proglasila najpopularnijim. Emoji Tracker takođe ocenjuje kako je ovaj emotikon broj jedan na društvenim mrežama.

Direktor i osnivač Facebooka Mark Zakerberg ovog leta je objavio grafikon koji pokazuje kako je lice s osmehom i suzama najpopularnije i među korisnicima ove društvene mreže.

Pre dve godine među najpopularnijim emotikonima bila su lica koja se smeju i plaču, a danas smo dobili kombinaciju ovih emotikona.

Izvor: Klix.ba

 

(Visited 633 times, 6 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE