Ovo su najčešća pitanja na Googleu u vezi sa seksom

Ovo su najčešća pitanja na Googleu u vezi sa seksom

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Šta mislite, koje pitanje je najviše puta postavljeno Googleu kada je seks u pitanju?

Verovali ili ne, ovim putem najčešće se informišu muškarci, koje, sasvim nesebično, zanima kako mogu da dovedu ženu do vrhunca.

Naravno, zanima ih i da li ikako može da se poveća njihova “muškost”, s koliko godina smeju da kupe kondome, a sudeći prema najnovijim rezultatima, mnoge zanima i kako da stave penis u vaginu.

10 pitanja koja najviše zanimaju korisnike Googlea kada je seks u pitanju su:

1. Gde se nalazi G tačka?

2. Kako mogu da dovedem ženu do vrhunca?

3. Kako se rešiti herpesa?

4. Kako se rešiti genitalnih bradavica (kondilomi)?

5. Šta je gonoreja?

6. Kako ručno povećati penis?

7. Kako izmeriti veličinu penisa?

8. Koliko godina moraš da budeš star da bi kupio kondome?

9. Kako staviti penis u vaginu?

10. Koliko dugo traje seks?

Izvor: 100posto.hr
Foto: Pixabay

(Visited 128 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE