Peti tradicionalni #blozic u Ljubljani

Peti tradicionalni #blozic u Ljubljani

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

bostjanUpoznajemo vas sa tradicionalnim slovenačkim druženjem pod nazivom ‘Kada nametagi dobiju obraze’ što na srpskom znači – Kada avatari dobiju lica.

Blogosfera i tvitosfera već odavno prelaze granice trenutnih država te se više naslanjaju na region, da ne kažemo staru veliku državu. Nama je uvek drago da podržimo druženja naših komšija i razmenu pozitivne i nove energije. Stoga pozivamo sve vas, a prvenstveno social menadžere, tviteraše, blogere koji se zadese u Ljubljani u petak 8. januara da svrate na peti tradicionalni Bložič (#blozic), događaj otvorenog tipa na koji se već 50ak ljudi prijavilo.

Prijave su obavezne putem Eventbrite-a, a kako je to izgledalo prošle godine pogledajte ovde.

Druženje organizuje Boštjan Zrimšek – ‘ko-fol-bloger’, preduzetnik koji se bavi direktnim marketingom. Društvene mreže upotrebljava kao test kako bi upoznao nove trendove u marketingu, ali do sada nije došao do ozbiljnijih zaključaka osim gubljenja vremena. Inače, direktor je i Dima centra.

Foto: Facebook, Boštjan Zrimšek

(Visited 263 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE