Postanite nova YouTube zvezda! (FOTO)

Postanite nova YouTube zvezda! (FOTO)

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Magazin i portal Lepota i zdravlje čuven je po najboljim akcijama i iznenađenjima za svoje čitateljke, a tako i posetioce konferencije Blogomanija. O čemu se radi?

Voliš kameru?

Voliš da isprobavaš nove stvari?

Voliš da deliš korisne savete?

Ovo je idealna akcija za tebe, jer magazin i portal Lepota i zdravlje traže svoju novu YouTube zvezdu!

Sve najveće YouTube zvezde u Srbiji te čekaju na Blogomaniji, a detaljne informacije o akciji na njihovom portalu glase:

Ukoliko imate originalnu ideju za vlog, mi želimo da je čujemo. Ukoliko baš vas izaberemo za pobednicu našeg konkrusa, mi ćemo vas promovisati i pružiti vam sve uslove za početak jedne uzbudljive vloging karijere.

Pobednički jutjuber osvaja…
Odlazak na Fashion & Beauty Blogomaniju (put + smeštaj)

Priliku da prisustvuje svim stručnim predavanjima na Blogomaniji i upozna vodeće eskperte iz oblasti digitala
Šansu da svoje video-sadržaje plasira na portalu Lepote i zdravlja

Kako da se prijavite:
1. Opišite nam svoju zamisao u 250 reči
2. Snimite kratak video-primer svoje ideje u trajanju od 60 sekundi
3. Tekst i video pošaljite na www.lepotaizdravlje.rs@gmail.com, sa subjectom “Video konkurs”

Najava_1_Final

 

 

(Visited 159 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE