Prijavite se za “IT Girls Hakaton” u Beogradu!

Prijavite se za “IT Girls Hakaton” u Beogradu!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Otvorene su prijave za “IT Girls Hakaton” koji će se održati 1. i 3. septembra u Beogradu.

Namenjen je svima koji žele da nauče nešto novo i steknu kontakte. Nije potrebno iskustvo, dovoljno je osnovno poznavanje alata koji se koriste pri radu. Na Hackathon mogu da se prijave dizajneri i inženjeri, u oformljenim timovima od najviše 4 člana, timovi koji traže pojačanje ili individualci.

Potreban vam je laptop, kreativnost i entuzijazam i malo takmičarskog duha. IT Girls Hackathon partnerski organizuju ITGirls i beogradski ogranak kompanije Namics. Simbolično, učesnici će 01. septembra imati priliku da kreiraju softversko rešenje u vidu web ili mobilne aplikacije u oblasti obrazovanja. Timove od ukupno 15 učesnika će Namics ugostiti u svojim prostorijama.

Rok za prijavu je 24. avgust, a sve detalje pogledajte na ovom linku.

Foto: Facebook/ITgirls Srbija

(Visited 74 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE