Pro-femina 2016 u četvrtak u Beogradu: Svoj panel prvi put imaji i muškarci

Pro-femina 2016 u četvrtak u Beogradu: Svoj panel prvi put imaji i muškarci

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Ovogodišnja regionalna konferencija Pro-femina održaće se u četvrtak, 14. aprila u Hotelu Metropol Palace u Beogradu, a učesnice i učesnici konferencije će i ove godine, iskreno, hrabro i otvoreno, odgovoriti na večno pitanje – šta to žene žele?

Program ovogodišnje Pro-femine biće, kao i pethodne tri godine, izuzetno zanimljiv. Kroz panel-diskusije govorićemo o najvažnijim pitanjima koja se tiču života današnje žene. Biće reči o rodnoj ravnopravnosti, o učešću žena u političkom životu, o brizi i zaštiti žena žrtava nasilja, o pronalaženju balansa između profesionalnog i privatnog života, o ženskom zdravlju, nezi i lepoti, o porodičnim i partnerskim odnosima, o ženskoj hrabrosti…

Razgovaraćemo i o tome kako su se standardi i ideali ženke lepote menjali kroz vreme, kako smo se borile za žensku ravnopravnost, gde je danas feminizam, ali i o tome kako se živelo u neka prošla vremena kada su cenili bonton, empatija, porodična okupljanja, pomoć drugome…

Na konferenciji će na četiri panela i tri case study-ja učestvovati žene iz celog regiona, između ostalih prof. dr Svetlana Slapšak, prof. dr Zorica Mršević, Olja Bećković, Gorica Nešović, Duška Jovanić, Vesna Dedić, Jovana Ružičić

Branislav Lečić na Pro-Femini 2015.

Branislav Lečić na Pro-Femini 2015.

Prvi put na ženskoj konferenciji ”svojih pet minuta” imaće i – muškarci! Na panelu ”Muškarci govore” ONI će imati priliku da pojasne šta zapravo žele, da otvoreno progovore na temu muško-ženskih razlika u pogledu na život, profesionalnu karijeru, partnerske i porodične odnose, emocije, prijateljstvo…. Na panelu učestvuju: Srđan Dinčić, stand up komičar, Dr Nikola Čanak, psihoterapeut i motivacioni govornik, Marko Vidojković, pisac, Aleksandar Radojičić, glumac, Miloš Šaranović, urednik sportskog programa B92 i Igor Todorović, modni dizajner.

Još jedan ekskluzivan novitet ovogodišnje Pro-femine je Experience Zone. Mogućnost da u prijatnom ambijentu obiđete štandove najprestižnijih kozmetičkih, modnih, prehrambenih i zdravstvenih brednova, da isprobate njihove proizvode i tretmane, konsultujete se sa stručnjacima i predahnete u cafe zoni. Ulaz slobodan!

Kompletan program i način kako da se prijavite za učešće pronađite na linku lepotaizdravlje.rs/profemina2016

Ovako je bilo prošle godine:

MIC_9102

MIC_8758

MIC_8716

MG_8129

MG_8122

MG_7866

MG_7748

MIC_9120

MG_7594

(Visited 224 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE