SEO The Movie: Film za sve marketinške sladokusce!

SEO The Movie: Film za sve marketinške sladokusce!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Verovali ili ne, pojavio se film o Search Engine Optimization (SEO). SEO (akronim za Search Engine Optimization) jeste proces dizajniranja, pisanja, kodiranja, programiranja i skriptovanja vašeg sajta u cilju boljeg rangiranja na pretraživačima. SEO ima zadatak da se kroz niz akcija obezbedi da sajt lakše dospe do strana Gugla i drugih pretraživača za ključne reči koje smo definisali a koje su u vezi sa sadržajem koji sajt nudi.*

Ceo dokumentarac biće objavljen 20. juna 2017. godine. Film pokriva rane dane SEO-a, ali i sve oblasti koje se tiču ovog procesa, između ostalog black hat vs. white hat, kako je Met Kats (Matt Cutts) promenio industriju, istoriju Guglovih apdejta, jedinstvene i „masne“ priče pionira industrije, kao i komentare o budućnosti SEO-a, i to iz ugla vrhunskih umova industrije.

Ono što je još zanimljivo je što se mogu čuti intervjui sa uticajnim ljudima iz različitih kompanija, kao i o uspesima, preprekama i strategijama koje su morali da koriste da bi stigli dovde gde su danas.

U filmu govore i: Deni Salivan (Danny Sullivan), isped „Third Door Media i „Search Engine Land“, Rand Fiškin (Rand Fishkin), ispred Moz.com, Džil Valen (Jill Whalen), bivši direktor „High Rankings“, i mnogi drugi.

Izvor: BIZLife

(Visited 156 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE