Smučio vam se Facebook? Izbrišite zauvek svoj profil u samo tri koraka!

Smučio vam se Facebook? Izbrišite zauvek svoj profil u samo tri koraka!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

Sećate se kada pre nekoliko godina niste želeli da izbrišete profil na MySpaceu i sada vaša fotografija, na koju niste baš previše ponosni, “luta” bespućima interneta?

Ako ne želite da se to isto dogodi s vašim Facebook nalogom važno je da u potpunosti izbrišete profil, sve objavljene statuse i fotografije.

Postupak je jednostavan, ali treba da prođe neko vreme dok se ne privede kraju.

Potrebna su tri koraka:

1. Ulogujte se na svoj profil na Fejsu na računaru, tabletu ili mobilnom telefonu, ali nemojte to činiti putem aplikacije.

2. Ovaj link će vas odvesti direktno na stranicu putem kojem ćete izbrisati svoj profil. Dovoljno je da kliknute na “Delete my Account”.

3. Nakon što ste kliknuli na “OK” može da prođe i do 90 dana dok vaš profil u potpunosti ne nestane sa ove društvene mreže. Međutim, jednom kad se to dogodi više vas neće biti na Fejsu.

Izvor: Kolektiv.me / Popsugar
Foto: Pexels

(Visited 90 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE