Tviter niko neće da kupi!

Tviter niko neće da kupi!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

I pored interesovanja nekoliko velikih kompanija, Tviter i dalje čeka kupca.

Ne tako davno mediji su brujali o tome da se Tviter sprema za prodaju, međutim i pored interesovanja nekoliko velikih kompanija, poznata platforma danas nema nijednog potencijalnog kupca.

Pričalo se o tome da su kompanije kao što su Dizni, Gugli, Sejlsfors potencijalni kupci, ali su kasniji izveštaji govorili da su Dizni i Gugl odustali i da je Sejlsfors ostao jedina zainteresovana strana.

Jedno vreme se čak i Majkrosoft pominjao kao potencijalni kupac. Međutim, sa padom interesovanja potencijalnih kupaca, deonice Tvitera su pale za više od 14 odsto.

Ubrzo nakon toga i Sejlsfors je odustao od kupovine pa nije više ostalo zainteresovanih strana da kupe Tviter.

Izvršni direktor Sejlsforsa Marc Beniof potvrdio je odustajanje i otkrio da cena kompanije i njena kultura nisu nešto što bi odgovaralo njegovoj kompaniji.

Iz Tvitera poručuju da će se uskoro fokusirati na video sadržaj, ali i neka kratkoročna rešenja kao što je prodaja sredstava za koja se smatra da nemaju centralnu ulogu u njihovom poslovanju.

Izvor: b92.net

(Visited 60 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE