YouTube testira video komentare!

YouTube testira video komentare!

Ukoliko Vam se dopada portal Nova Energija, pozivamo Vas da nam se pridružite na konferenciji Blogomanija u Habakuku, Pohorje od 08.06. do 12.06. pogledajte ovde

YouTube radi na tome da donese nove funkcije korisnicima Android aplikacije servisa, a buduće ažuriranje bi moglo da obezbedi pop-up prozor za video komentare. Funkcija je trenutno u eksperimentalnoj fazi i dostupna je samo limitiranom broju korisnika.

Nova YouTube funkcija je uključena u Google Play Store ažuriranju za servis, ali je serverski-bazirana i dostupna manjem broju korisnika. Ovo ipak znači da Google planira da funkciju omogući svim YouTube korisnicima u bliskoj budućnosti.

Izmena će eliminisati staru sekciju sa komentarima na YouTube-u. Korisnici će sada na svakoj stranici imati izbor između nekoliko videa kroz koje mogu da skroluju, a komentari prvo moraju da se aktiviraju kako bi bili prikazani. Pored ovoga, YouTube je pozicionirao ikonicu za prikaz komentara ispod svakog videa u aplikaciji između “dislike” i “share” tastera. Kada korisnik klikne na ikonicu, komentari se pojavljuju iznad “Up next” sekcije, dok ih sledeći pritisak potpuno sakriva.

Izvor: Softpedia, Benchmark

(Visited 39 times, 1 visits today)

Facebook comments


Komentari

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Pravila korišćenja sadržaja

Korišćenjem i preuzimanjem materijala i dokumentacije sa sajta, prihvatate u potpunosti uslove i pravila upotrebe koji su opisani u ovom obaveštenju.

 

Delovi sajta i informacije nađene na njemu ne mogu biti kopirani, reprodukovani, prenošeni, publikovani ili distribuirani bez jasnog navođenja izvora i autora pre samog sadržaja, kao i nakon cele objave.

 

Svi sadržaji i informacije na veb sajtu NovaEnergija.net predstavljeni su čitalaštvu na uvid u najboljoj nameri, i redakcija veruje da su tačni. Međutim, NovaEnergija.net ne pruža bilo kakve garancije u vezi bilo kojih proizvoda ili usluga, i na taj način ne može biti odgovorna za direktne ili indirektne štete koje mogu nastati korišćenjem informacija sa ovog sajta. Informacije mogu da sadrže tehničke netačnosti ili štamparske greške. Informacije mogu biti izmenjene bez prethodnog obaveštenja.

 

NovaEnergija.net ne preuzima odgovornost za materijale koje su načinila ili publikovala treća lica, a koja su vezana linkom sa stranicama veb sajta NovaEnergija.net. Ako odlučite da posetite bilo koji linkovan sajt, vi to činite na bazi sopstvene odluke i odgovornosti i preuzimate rizik u pogledu virusa ili sličnih štetnih elemenata.

 

Za sve sporove koji proisteknu iz ovih Pravila nadležan je sud u Beogradu, Srbija. Veb sajt NovaEnergija.net zadržava pravo da pokrene postupke i pred sudovima drugih zemalja u cilju zaštite sopstvenih prava.

CLOSE
CLOSE